Jesper tv2

Jesper længe leve – TV 2 PLAY

Se dokumentarprogrammerne om drengen Jesper, der lider af den sjældne sygdom, progeria. Men han har ikke mistet livsglæden.

Jesper Sørensen har stadig fuld fart på livet, og i denne dokumentar er vi med ham i et hæsblæsende 2022 til karnevalsfester og på Færøerne – og…

Jesper – Drengen i den gamle krop – TV 2 PLAY

17. dec. 2022 — Og lever det liv, man gerne vil? spørger Jesper Sørensen, som lige nu er aktuel i dokumentaren ‘Jesper længe leve’ på TV 2 PLAY.

Se dokumentarprogrammerne om drengen Jesper, der lider af den sjældne sygdom, progeria. Men han har ikke mistet livsglæden.

En ny Jesper Sørensen er blomstret frem, fortæller hans …

En ny Jesper Sørensen er blomstret frem, fortæller hans nærmeste – TV 2

4. jan. 2021 — Jesper Sørensen er født 27. oktober 1997 i Nordjylland og blev som fireårig diagnosticeret med gensygdommen progeria. Gennem dokumentaren ‘ …

Jesper Sørensens mor og hans bedste veninde har stået på sidelinjen og set, hvordan mange af hans drømme er gået i opfyldelse i de seneste år.

Drengen i den gamle krop er blevet voksen – Jesper Sørensen …

Drengen i den gamle krop er blevet voksen – Jesper Sørensen er stoppet på sin livsforlængende medicin – TV 2

30. okt. 2022 — Jesper Sørensen – en af verdens ældste med sygdommen progeria – fylder i dag 25 år. Jesper Sørensen, der siden han var 11 år gammel i 2008, har …

Jesper Sørensen har på trods af sin sjældne sygdom været kendt for sin enorme optimisme. Men en del af sin historie har han holdt for sig selv.

Jesper Sørensen fylder 25 år – bliver fejret med kanel – TV2 Nord

Jesper Sørensen fylder 25 år – bliver fejret med kanel | TV2 Nord

5. jan. 2021 — Jesper Sørensen er født 27. oktober 1997 i Nordjylland og blev som fireårig diagnosticeret med gensygdommen progeria. Gennem dokumentaren ‘ …

Jesper Sørensen – en af verdens ældste med sygdommen progeria – fylder i dag 25 år.

Jespers røde bil har haft ‘lidt for meget fart på’ – TV2 Nord

Efter optagelserne: Jespers røde bil har haft ‘lidt for meget fart på’ | TV2 Nord

Nyt program Jesper Sørensen 15. december. Webmaster – Bo Kjærgaard7. december 2022. 0. Jesper længe leve TV 2. Foto: Søren Broust Hansen/TV 2.

Mandag havde et nyt program om Jesper Sørensen, som er den eneste i Danmark med sygdommen progeria, premiere. Sådan har han det i dag.

Jesper længe leve – TV 2 Play – DIGITALT.TV

Jesper længe leve – Nyt program Jesper Sørensen 15. december – TV 2 Play

Jesper Sørensen. … Dette er den officielle fanside af Jesper. … sommer Jeres Jesper · TVTID.TV2.DK. En sommer vi aldrig glemmer.

Jesper Sørensen har stadig fuld fart på livet, og i denne dokumentar er vi med ham i et hæsblæsende 2022 til karnevalsfester og på Færøerne – og når han får en rolle i Lars von Triers ‘Riget EXODUS’.

Jesper Sørensen – Facebook

I 2021 blev han ansat som nordisk korrespondent for TV 2 Nyhederne og TV 2 News med ansvar for Sverige, Norge, Finland og Island.

Jesper Zølck – Wikipedia, den frie encyklopædi

Keywords: jesper tv2